Colocatie.

  • Wilt u reseller worden?

  • Wilt u uw server niet delen met andere gebruikers?

  • Wilt u veel diskruimte en/of veel dataverkeer?

Dan is colocatie de oplossing. U huurt daarbij de server van ons. U betaalt dan een vaste prijs per maand afhankelijk van de gewenste service.

Colocatie server zonder admin-panel.

De server wordt in ons rek gemonteerd aangesloten op een powerswitch, zodat er bij problemen op afstand een herstart kan worden uitgevoerd. Op de server wordt een standaard Linux operating systeem gezet, maar natuurlijk kunt u zelf kiezen voor een ander operating systeem. U zorgt zelf voor het onderhoud van de software van het systeem. Hardware storingen worden door ons opgelost. Inbegrepen is 50 GB dataverkeer per maand.

De prijs voor dit pakket is € 90,-- per maand. De server is een snel Intel systeem met 4 GB geheugen en een dubbel uitgevoerde disk (RAID 1).

Colocatie server met admin-panel.

De server wordt in ons rek gemonteerd aangesloten op een powerswitch, zodat er bij problemen op afstand een herstart kan worden uitgevoerd. Op de server wordt een standaard Linux operating systeem gezet plus een server administratiepakket (DirectAdmin), waarmee u zelf domeinen kunt toevoegen. De capaciteit is voldoende voor 200 domeinen. U zorgt zelf voor het onderhoud van de software van het systeem, maar u kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning. Hardware storingen worden door ons opgelost. Inbegrepen is 50 GB dataverkeer per maand.

De prijs voor dit pakket is € 100,-- per maand. De server is een snel Intel systeem met 4 GB geheugen en een dubbel uitgevoerde disk (RAID 1).

Overige wensen.

Voor overige wensen, zoals het plaatsen van een eigen server of de aanschaf van een server: neem contact met ons op!Bestellen.

Neem voor informatie over colocatie of het bestellen van één van bovengenoemde servers contact met ons op, zie de “Contact”-knop aan de linker kant.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % B.T.W.