Hosting pakketten.

Behalve de registratie van uw domeinnaam heeft u ook een "hosting"-pakket nodig. Dit geeft u de ruimte op onze server om uw pagina's op te slaan. Wij bieden hiervoor een aantal verschillende pakketten aan: een standaard pakket, een professional pakket, een super pakket, een traffic pakket, een media pakket en een Site@School pakket. Het professional pakket en het super pakket bieden meer meer ruimte en faciliteiten, zoals extra mailboxen, dagelijkse back-up en het gebruik databases (zie ook onze prijslijst).

Standaard pakket.

Uw Internetsite kunt u vervolgens (met een FTP programma, of via de ingebouwde filemanager) vullen met de gewenste informatie. U krijgt hiervoor de beschikking over 40 MB aan harde schijfruimte op onze server voor het opslaan van pagina’s met tekst, afbeeldingen en geluiden en voor de mailbox. Indien nodig kan deze ruimte worden uitgebreid of u kunt overschakelen op een professional- of superpakket. Er is een beperking in de hoeveelheid dataverkeer: 2000 MB per maand. De site is door iedereen 24 uur per dag op te roepen als "www.uwnaam.nl".

Verder krijgt u de beschikking over 5 e-mail accounts. Dit zijn POP3 mailboxen, voorzien van de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal emailadressen te verzorgen. Uw e-mail adres wordt dan bijvoorbeeld "info@uwnaam.nl", maar ook alle e-mail die wordt geadresseerd aan "verkoop@uwnaam.nl" kunt u naar één van de mailboxen leiden. Het is ook mogelijk om een aantal e-mail adressen door te koppelen naar een al bestaande e-mail adressen. Uw mailbox is ook toegankelijk via webmail, zodat u overal ter wereld toegang heeft.

De prijs voor dit pakket is € 23,-- per jaar.

Professional pakket.

Het “professional” hosting pakket heeft dezelfde eigenschappen als het standaard pakket.  U krijgt echter 100 MB diskruimte en 4000 MB dataverkeer. Verder heeft u de beschikking over 20 mailboxen (met een eigen username/password), die u zelf kunt configureren. Dagelijks wordt er een back-up van uw gegevens gemaakt, om in geval van storing een snel herstel mogelijk te maken.

Verder zijn er uitgebreide statistieken beschikbaar, er is een spamfilter en een anti-virus-filter en is het gebruik van een MySQL database mogelijk, en is webmail standaard aanwezig.

De prijs voor dit pakket is € 55,-- per jaar.

Super pakket.

Het “super” pakket bevat dezelfde onderdelen als het professional pakket.  De beschikbare diskruimte is echter 400 MB in plaats van 50 MB, de hoeveelheid dataverkeer is 6000 MB, dus geschikt voor sites met veel afbeeldingen.

De prijs voor dit pakket is € 75,-- per jaar.

Traffic pakket.

Het “traffic” pakket bevat dezelfde onderdelen als het professional pakket.  De beschikbare diskruimte is echter 400 MB in plaats van 50 MB en de hoeveelheid dataverkeer is 15000 MB per maand.

De prijs voor dit pakket is € 100,-- per jaar.

Media pakket.

Het “media” pakket bevat dezelfde onderdelen als het professional pakket.  De beschikbare diskruimte is echter 5 GB in plaats van 50 MB en de hoeveelheid dataverkeer is 15000 MB per maand.  Het aantal mailboxen is 50.  Het pakket is speciaal bedoeld voor sites met veel media (foto's, muziek, video).

De prijs voor dit pakket is € 150,-- per jaar.

Site@School pakket.

Dit pakket is uitsluitend bedoeld voor scholen. Het pakket is vergelijkbaar met het super pakket, maar het is inclusief de registratie van een nl-domein en de installatie van Site@School, een contents magagement system speciaal bedoeld voor scholen.

De prijs voor dit pakket is € 84,03 (€ 100 inclusief BTW) per jaar.

Bestellen.

U kunt uw hosting-pakket tezamen met de bestelling van uw domeinnaam regelen. Klik daarvoor op de “Bestellen”-knop aan de linker kant. Voor speciale wensen of overige informatie stuurt u ons een e-mail (zie de Contact-gegevens). Natuurlijk kunt u ons ook bellen.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % B.T.W, tenzij anders vermeld.