Bestel je domein

.nl, .com, .eu, .info, .net, .org, .be, .de, .nu

Alle overige extensies op aanvraag

Bestel hier je domeinnaam

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van typefouten. Samllhold behoudt zich het recht om zonder enige berichtgeving vooraf haar tarieven te wijzigen. Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Tilburg, 20109277).

De belangrijkste domeinextensies kort uitgelicht

In Nederland zijn er drie domeinextensies populair. Dit begint voor Nederlandse websites natuurlijk met .nl. Maar ook de meer internationale domeinnaam extensies zoals .com en .eu worden vaak gebruikt.

  • .nl: de .nl domeinextensie is de landextensie van Nederland. Voor Nederlandse websites is .nl het meest populair om te registreren. .nl domeinen worden beheerd en uitgegeven door Stichting Domeinregistratie Nederland (SIDN). Met meer dan 5,8 miljoen geregistreerde domeinnaam is .nl de op 3 na grootste ccTLD.
  • .com: de .com extensie is de populairste domeinnaam extensie ter wereld. Tot 2019 zijn er maar liefst 120 miljoen .com domeinen vastgelegd. Een .com domeinnaam geeft je website een internationaal karakter. De extensie is afgeleid van het woord commercieel. Het Amerikaanse bedrijf Verisign geeft de .com domeinnamen uit.
  • .eu: de .eu domeinnaam extensie is afgeleid van Europa. Als je een organisatie hebt dat actief is in de Europese Unie, dan is deze extensie een goede keuze. De European Registry of Internet Domain Names (EUrid) beheert de .eu domeinen. Inmiddels zijn er ruim 3,5 miljoen .eu domeinnamen uitgegeven.

Wij hosten alle soorten websites

WordPress Hosting – Magento Hosting – Joomla Hosting – Drupal Hosting

Onze Voordelen

Bliksemsnelle
websites

Essentieel om goed te kunnen werken, communiceren en toegang tot informatie.

E-Mail
Hosting

Eigen e-mailadressen en bijbehorende mailboxen op eigen servers.

99.9%
Uptime

Al onze servers hebben het afgelopen jaar een uptime van minstens 99,9% gerealiseerd.

Uitstekende
support

Uitstekende technische ondersteuning voor vragen of problemen.