Controleer uw domeinnaam

Controleer of uw domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie.

loading
Vul hier uw domeinnaam in...
Please verify that you are not a robot.

U kunt vrijwel alle domeinnaam extensies bij ons controleren.
U
kunt voor de ontbrekende extensies de prijs vrijblijvend bij ons opvragen.

Domein registratie

Met een domeinnaamregistratie legt u uw (bedrijfs)naam vast voor het internet. Ook als u nog geen website heeft, weet u zeker dat uw naam op internet dan niet door anderen kan worden gebruikt. Met een website onder eigen domeinnaam bent u voor relaties makkelijk te vinden op internet. Daarnaast kunt u e-mail ontvangen op uw domein. Dat staat niet alleen professioneel, maar is bovendien herkenbaar en makkelijk te onthouden. Om gebruik te kunnen maken van e-mail en een website, is naast de registratie ook een hostingpakket nodig.

Smallhold hanteert voor domeinregistraties zeer scherpe tarieven, en er zijn geen verborgen kosten. Het registreren van domeinnamen met de gangbare internationale extensies .nl, .com, .net, .org, .biz of .info kost u slechts € 13,- per jaar. Er worden bij deze extensies ook geen extra kosten in rekening gebracht als u een bestaand domein naar Smallhold verhuist. Het registreren van een .be-domein kost € 15,- per jaar.

Daarnaast levert Smallhold in principe élke gewenste extensie. Gezien het grote aantal leverbare extensies, en de fluctuerende tarieven ervan, staan deze niet standaard in onze tarievenlijst op de site vermeld. Stuur dus even een e-mail voor de actuele prijs van de door u gewenste extensie. Ook als u per se een bepaalde domeinnaam wil hebben, terwijl die in combinatie met de meest gangbare extensies al vergeven is, kunnen wij voor u uitzoeken met welke extensies de gewenste naam nog wél beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan extensies als .tv, .fm, .it, .cc of .nu.

Hieronder kunt u de meestgebruikte extenties direct registreren, staat uw keuze er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze Voordelen

Bliksemsnelle
websites

Essentieel om goed te kunnen werken, communiceren en toegang tot informatie.

E-Mail
Hosting

Eigen e-mailadressen en bijbehorende mailboxen op eigen servers.

99.9%
Uptime

Uptime garantie op onze stabiele servers met beveiliging van de hosting, zoals data encryptie.

Uitstekende
support

Uitstekende technische ondersteuning voor vragen of problemen.

Klaar om ook de starten?